Werkwijze

Aandachtspunten bij bestaande gezondheidsklachten:

Nadat er een design is gekozen/ontworpen wordt hier een stencil van gemaakt. Dit is een afdruk van het ontwerp die op de huid wordt geplakt, zodat je kunt zien waar de tatoeage precies komt voordat deze gezet wordt. Als dit akkoord is begint de tattoo artiest met tatoeëren. Als de tatoeage erg groot is kan het zijn dat deze in verschillende sessies gezet wordt. Er zit dan minimaal twee weken tussen de afspraken. Uiteraard wordt dit van te voren met de klant besproken. Na het tatoeëren krijg je van ons een nazorg formulier. waar op staat hoe er voor de tatoeage gezorgd moet worden. Ook legt de tattoo artiest dit alles mondeling aan je uit.

Het genezingsproces van een tatoeage duurt ongeveer twee weken. Dit verschilt per persoon en tatoeage. Als er na die tijd nog iets bijgewerkt moet worden dan doen wij dit uiteraard kosteloos voor je.

Het tatoeëren van vingers, handen en nek is mogelijk in overleg.

In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het zetten van tatoeages. Het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid heeft hygiënerichtlijnen opgesteld en de tatoeëerders zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. De GGD en Voedsel en Waren Autoriteit controleren één keer per twee jaar of de tatoeagestudio’s zich houden aan de richtlijnen. Art & Ink is goedgekeurd door de GGD.

Mocht je nog vragen hebben, bel ons dan gerust! Wij helpen je graag verder.
Art & Ink tatoeëert alleen op afspraak. We zijn bereikbaar op onderstaand telefoonnummer.